2011-03-29

Då var de till 99% bestämt. Det blir en ny operation. Denna gång blir det en bakre operation = ett nytt ärr. Den här gången sitter ärret längst med ryggraden. Tror det är 5 kotor till de ska operera.Då blir det samanlagt 12 kotor. Inte alls så kul men bättre det än att jag ska ha ont konstant.
Operationen blir troligtvis efter sommaren. Fick bestämma själv och ville ha en riktigt rolig sommar först. Blir ju trotsallt 18 år i slutet av maj. Men vill ha den i augusti / september så jag hinner återhämta mig bra till studenten.
Samma docktor som opererar mig denna gång som sist, Hans Tropp. Det är jag glad för. Känns skönt att ha samma eftersom ha vet hur den förra operationen är gjord och allt sånt. Har även samma smärtsköterska. Även det känns skönt. Då vet hon hur jag reagerar på alla mediciner och att jag spydde som en gris det första dygnet efter operationen.

Ska på två röntgen nästa vecka och om inte de visar nått helt totalt annat så stämmer allt ovan.

PUSS<3
1 år och 10 månader efter första op.

2011-03-22

Fortfarande ont i ryggen. Men på måndag ska jag till Linköping till min doktor och så ska han titta på ryggen. Hoppas att han kan säga vad som är fel, orkar inte ha så här ont längre. Sen efter att jag varit hos honom så ska jag såsmåningom göra magnetröntgen och CT-röntgen. Om han inte säger något annat.

Fråga om ni undrar :)
PUSS<3

2011-03-15

Fick redan på mig röntgen o det var inga roligt... Skoliosen har ökat både under och över det oppererade. Men ska göra en magnetröntgen och en datamonografi för att dr Tropp ska verkligen se vad som hänt. Han tyckte inte att det var konstigt att jag hade ont. Men hoppas på nått sätt att han sett fel och inget är fel men samtidigt känner jag att jag hellre gör en ny operation och får detta fixat istället för att ha såhär ont... Men mne bara att vänta på röntgen och återbesök hos honom.

PUSS<3

2011-03-14

Livet rullar på men ryggen är inte som den ska tror jag. Va på röntgen ärom dagen för att titta så det inte har något med skoliosen att gör. Har ont i hela ländryggen (nedre delen av ryggen). Men vet inte heller om jag bara har sträckt mig men lika bra att titta upp det. För har samtidigt haft misstankar om att min rygg blivit sneare. Men förhoppningsvis är det inget. Uppdaterar när jag fått svar om röntgen.

PUSS<3
1år och 9månader efter op.

RSS 2.0