2012-05-24

Alla skolsaker är nu fixade nu, inlämnade och klara. Väldigt skönt! Imorgon beger vi oss till varmares breddgrader för lite avslutningsresa/ studentresa/ suparresa ja vad man nu vill kalla det. Kul ska de bli iaf! :)
Om två veckor väntas balen och studenten, som jag längtar! :D


2012-05-23

Kom även på att jag glömt att berätta att jag fått jobb. Börjar i höst att jobba som ekonomi assistent på PwC i Stockholm. Så blir att flytta till storstaden snarr men innan dess blir det att jobba lite i Örebro och även ha liiite lov med. 😃


2012-05-23

I måndags var jag tillbaka i Linköping på återbesök. Träffade inte Tropp denna gång utan Peter. Han tyckte allt såg väldigt bra ut och var väldigt nöjd med mig. Det är jag själv med hihi (a)
Var även upp till avdelningen där jag låg och hälsade på lite. Gav en chokladask som tack för allt! Dom måste ha sjukt mycket patienter men ändå kommer dom ihåg en, rätt bra tycker jag.
.
Göt mina sista skoldagar nu. Bara idag och imorgon kvar sen på fredag åker vi till Cypern på studentresa. Ska bli underbart! Sen väntas det bal och student:)
.
2 år, 11 månader och 20 dagar efter första op.
7 månader och 5 dagar efter andra op.


2012-05-14 / fråga

Fick en fråga härom dagen så tänkte att kg svarar här:)

Jag har skolios men har inte opererat mig. Jag har otroligt dålig kondition, känns som att lungorna är nedsatta med ryggen. Hur har du tänkt att lägga upp för att uppnå bra kondition? Vill jag med, hihi :)
Kram!

Oftast om man har skolios så man nedsatt lugnkapacitet, jag hade 40% nedsatt innan min första operation och nu har jag ca 20%. Det är för att bröstkorgen är vriden och trycker på lungorna. Jag har även astma så jag har medicin som hjälper mig lite iaf men inte mycket.
Jag kommer att springa orientering en gång i veckan och sen försöka ta mig ut på löpturer ibland, ca 1 i veckan till en början, men även träna styrka hemma:) blanda mellan intervallpass och "långpass" (2-3 km i början).
Helt enkelt börja väldigt långt för att bygga upp sakta och inte gå för fort fram:)
Hoppas du fick de svar du ville ha och undrar du/ni något mer så bara att fråga:)


2012-05-10

Snart 7 månader sen min andra operation gjordes. Lever exakt som innan förutom att jag är så grymt otränad. Efter min första operation började jag träna lugnt efter 3 månader så då han jag inte tappa så jättemycket men efter denna operation sa min doktor att jag absolut inte fick träna på 6 månader så de har jag inte gjort heller. Bara lite styrka här och var men inget som påverkar ryggen. Har tränat en handbollsträning i mitten på april och i förrgår var jag och sprang orientering. Det var nära döden upplevelser båda två! Min kondition är så kass, jag klarade av att springa typ 500 meter sen var jag tvungen att gå för de va så jobbigt. Så nu ska jag dra i gång träningen på riktigt för vill tillbaka till min gamla vanliga träningsform igen. Nu orkar jag springa 500 meter, för ett år sen sprang jag göteborgsvarvet (21km) och om ett år ska jag springa det igen har jag bestämt mig för!

Återbesök hos läkaren väntas måndag den 21 maj!

2 år, 11 månader och 7 dagar efter första operation
6 månader och 22 dagar efter andra operation


RSS 2.0