Röntgen gjord

Då var magnetröntgen för axeln gjord. Bara att vänta på svar. Hoppas de ser nått, fast inte nått som är allt för dåligt. Undrar fortfarande om detta har någonting med ryggen/operationerna att göra. Det återstår att se.
Tycker alltid att det är lite läskigt att göra MR, för de första så så är det trångt. Gjorde misstaget att första gången jag gjorde MR att öppna ögonen, det gör jag inte om! Fatta o få panikattak där inne ;) O för det andra så blir de så varmt där inne. Skönt att de bara tog 12 min o röntga axeln, med tanke på att de tog 1h och 15 min att röntga hela ryggen.Ny magnetröntgen väntar....

Har varit hos läkaren igen men för axeln o inte ryggen. Hon kunde konstatera att nått var fel på den och att en magnetröntgen var nödvändigt att göra för hon misstänker att det är mjukdelsskada och inte skelettskada som även slätröntgen visade. Så nu är det bara att vänta på en MR-tid vilket känns som att de kan ta tid. 
 
En annan sak som jag märkt på senare tid är att läkare inte vet att man stelopererar folk med skolios. De tre senaste läkare jag träffat ser alla lika chockade ut när jag säger att jag är stelopererad o alla tre har sagt till svar "men hur kan du som är så ung vara stelopererad? har du varit med om någon olycka?". När man då säger att man har skolios och det är därför så vill alla se ärren/ryggen även fast det inte har ett dugg med läkarbesöket i sig att göra. 

RSS 2.0